Laat je inspireren

Vakantie met hond? Hier is je checklist

De wijde wereld verkennen met je beste vriend? Absoluut een aanrader. Houd wel rekening met de praktische zaken die bij een vakantie met hond komen kijken. We geven je tips én een checklist voor een beestig leuke vakantie.

Lees Meer
Fiber Cube Zero, de nieuwe gezondheidskorrel voor je paard

Een verstandig voerbeleid voorkomt heel wat verteringsproblemen en spaart een hoop dierenartskosten uit. Met de nieuwe gezondheidskorrel Fiber Cube Zero maak je altijd een slimme keuze.

Lees Meer
Help broodfok en puppyhandel voorkomen

Broodfokkers zijn een grote bedreiging voor het welzijn van honden. Daarom is het belangrijk om een pup niet bij een ‘massaproducent’ te kopen. Maar hoe voorkom je dit?

Lees Meer
Gezonde voeding voor konijnen en knaagdieren

Met goede voeding geef je je konijn of knaagdier een perfecte basis voor een gezond en gelukkig leven. Maar wat is de juiste voeding en hoeveel moet je dier ervan eten?

Lees Meer
Een asielkat adopteren

Besloten om een kat in huis te halen? Dat is mooi! Denk ook eens aan al die katten in de asielen. Ze zijn net zo lief en wachten allemaal op een nieuwe thuis.

Lees Meer
Het kippenhok onderhouden en schoonmaken

Een kippenhok vraagt om onderhoud en een wekelijkse korte schoonmaakbeurt. Maar hoe reinig je het hok en waar moet je op letten?

Lees Meer
Schapenweetjes

Denk jij erover om een paar schapen te houden? Super! Zorg altijd voor minimaal twee dieren want ze hebben een soortgenoot nodig. Verdiep je ook in de basiskennis.

Lees Meer
De paardenstal in de winter en in de zomer

Veel paarden brengen veel tijd door in de stal, zowel in de zomer als in de winter. Elk seizoen vraagt dan ook om specifieke stalklusjes.

Lees Meer