Laat je inspireren

Broodpudding

Broodpudding: dé klassieker in België en Nederland. Het recept is dan ook een klein wonder: met wat oud brood en rozijntjes tover je een heerlijk tussendoortje op tafel. Nét zoals mama het vroeger maakte. Smakelijk!

Lees Meer
Bananenbroodmuffins

Word je helemaal happy van bananenbrood? Vul het laatste gaatje in je lunchbox met deze handige muffinversie. Extra royaal met stukjes appel en chocolade. Een geluksmomentje om naar uit te kijken.

Lees Meer
Appelroosjes

Voor alle liefhebbers van elegante taartjes zijn er deze appelroosjes. En ze zijn zo klaar! Met bladerdeeg en appelschijfjes maak je fijne rolletjes die je 20 minuten in een voorverwarmde oven schuift. Even afwerken met abrikozengelei en poedersuiker en je kunstige gebakjes zullen iedereen heel aangenaam verrassen.

Lees Meer
Calzone

Duizend keer aantrekkelijker dan inspiratieloze afhaalpizza: je eigen creatieve pizza calzone. Teken met groentestukjes fleurige bloemetjes op de korst voor een feestelijke pizzadag!

Lees Meer
Pizzabrood

Het beste van twee werelden, deze kruising tussen een speltdesembrood en een pizza prosciutto. Heerlijk als aperitiefhapje en perfecte side dish bij je barbecue. Verbazend makkelijk om te maken.

Lees Meer
Funny chocolate chip pancakes

Leef je samen met je kinderen creatief uit met American pancakes. Vul ze met banaan en chocoladedruppels en teken een grappige smoel met stukjes fruit. Ziedaar het recept voor een heerlijke baknamiddag.

Lees Meer
Brusselse wafels

Hoe je kroost beter entertainen dan met een baknamiddag? Wafelijzer uit de kast, deeg mengen en bakken maar! Serveer je wafels met yoghurtroom en kleurrijk fruit à volonté. Het ideale recept voor een geslaagde thuisvakantie.

Lees Meer
Brésiliennehoorntjes met pralinécrème

Afternoon tea, koffiepauze of vieruurtje: hoe je het ook noemt, we kijken er elke dag reikhalzend naar uit. Vooral als we weten dat er roomhoorntjes op ons liggen te wachten.

Lees Meer