Homemade gebak van bio tot glutenvrij

Het is altijd een goed moment om anderen en jezelf in de watten te leggen met zelfgemaakt gebak.
Bak je graag bio of glutenvrij? Of maakt het niet uit? Hieronder vind je makkelijke recepten naar ieders voorkeur.

Recepten

Chocolate chip bio-pannenkoeken

Pannenkoeken bakken is altijd een feest. Hou je ook van chocolade, bak dan een handvol chocoladedruppels mee. Met de biologische pannenkoekenmix lukt het je makkelijk en kies je voor duurzame ingrediënten.

Lees Meer
Citroencupcakes met meringue

Niemand die gelooft dat je deze cupcakes zelf gemaakt hebt. Ze lijken zó uit de etalage van een toppatissier te komen. En dan moet je ze nog proeven, met die frisse lemon curd en die hemelse meringue.

Lees Meer
Glutenvrije Brownies

Is deze brownie echt glutenvrij? Toch wel, en hij smaakt minstens even lekker als een ‘gewone’ brownie. Gun jezelf een chocoladeboost en ga voor dit glutenvrije recept! Echte liefhebbers voegen net voor het bakken een extra portie chocoladedruppels toe. Zo krijg je een stevige brownie met een volle chocoladesmaak!

Lees Meer
Bio-citroencake

Deze zachte biologische citroencake smelt zó weg op je tong. Je ontdekt een heerlijk frisse combinatie van zoet en zuur. En het laagje icing maakt je cake helemaal onweerstaanbaar.

Lees Meer
Chocolademuffins

Chocolademuffins? Altijd pret verzekerd! Met onze Cake ’n Party Mix maak je de gebakjes op een-twee-drie klaar. Versier ze samen met je gezinsleden en ervaar een heerlijk familiemoment. Crème au beurre, glazuur of marsepein? Welke decoratie kies jij?

Lees Meer
Bio-chocoladewafels

Wat er lekkerder is dan zelfgebakken wafels? Zelfgebakken chocoladewafels! En dan die magische geur: je hoeft niemand te roepen om te komen proeven. Ze komen vanzelf.

Lees Meer