Moet je glutenvrij bakken voor jezelf of je familie? Of hou je van variatie op de broodplank?
Maak kennis met deze glutenvrije bio-meelsoorten voor heerlijk brood en gebak.
Teff komt uit Ethiopië en heeft een uitgesproken nootachtige smaak. De minuscule korrels worden vermalen tot volkorenmeel. Voeg teffmeel toe als smaakmaker aan een ander meel. (Biologisch gecertificeerd product NL-BIO-01).
Lekker in brood, brownies, pannenkoeken en muffins.
Lichtzoet meel gemaakt van kokosvlees. Hou er rekening mee dat dit meel veel vocht absorbeert. Geschikt alternatief voor amandelmeel. (Biologisch gecertificeerd product NL-BIO-01).
Heerlijk in cake, pannenkoeken, brood en kokosrotsjes
Vooral bekend als ingrediënt voor maïsbrood en tortilla’s. Maïsmeel kan tarwemeel helemaal of gedeeltelijk vervangen, al rijst het minder goed. (Biologisch gecertificeerd product NL-BIO-01).
Voor maïsbrood, tortilla’s, pannenkoeken, muffins, pizza
Bekijk hier het recept voor glutenvrij maïsbrood
Gemaakt van volledig vermalen rijstkorrels. Het meel heeft een neutrale, lichtzoete smaak en geeft het deeg een zachte structuur. Ook geschikt als bindmiddel. (Biologisch gecertificeerd product NL-BIO-01).
Voor koekjes, pannenkoeken, cake, brood, muffins, pizza